אחרי השחרור

כך ציינה היום לירי אלבג בהתרגשות את יום הולדתה ה-20

בחיק משפחתה ואהוביה חגגה היום לירי אלבג, עשרה ימים אחרי שחרורה מהשבי ברצועת עזה, את יום הולדתה ה-20 | "המשאלה היחידה שביקשתי - שיחזרו כל החטופים" (אנשים)

לירי אלבג, היום (צילום: מתוך האינסטגרם של לירי אלבג)

שבוע וחצי אחרי ששוחררה משבי חמאס ברצועת עזה, ציינה היום (שלישי) לירי אלבג, התצפיתנית שנחטפה מהמוצב שבו שירתה בעוטף, את יום הולדתה ה-20.

בשונה משנה שעברה, אז ציינה את יום הולדתה בשבי, בין מחבלי החמאס ברצועת עזה, הפעם היא ציינה את התאריך בחיק משפחתה ואהוביה.

בתיעוד שפורסם באינסטגרם היא נראית לצד עוגות שהוכנו בעבורה. "היום אני זוכה לחגוג 20 עם האהובים שלי. המשאלה היחידה שביקשתי היא שיחזרו כל החטופים", כתבה.

אלבג שוחררה לצד חברותיה התצפיתניות נעמה לוי, דניאלה גלבוע וקרינה ארייב. חברתה אגם ברגר שוחררה ביום חמישי האחרון, ימים ספורים אחריה.

אביה אלי סיפר בשבוע שעבר, בריאיון לינון מגל ובן כספית ברדיו 103FM, כי "לירי אמרה לי, 'אבא יש שם שני מיליון מחבלים, שלא תטעו. ישבתי עם ילד בן שמונה, ועם ילדים בני ארבע, שהיו עושים 'טפו על היהוד'".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (98%)

לא (2%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
חייים שלי נסיכה מגיע לה מסכנה מה עברה
שירה
3
מזל טוב! אהובה שלנו! מגיע לך את כול הטוב בעולם, אמן!
חסויה
2
הרבה הצלחה
דרשן אוריה
1
מזל טוב! שתזכי להתקדם ולעלות מעלה בדרך התורה את מדהימה.
אני

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: