"תאונה קשה מאוד"

הרכב נמעך מפגיעת המשאית והנהג בן ה-30 נהרג במקום

נהג רכב כבן 30 נהרג הבוקר בתאונת דרכים קטלנית בין הרכב בו נסע לבין משאית, בכביש 6 לצפון, סמוך לכפר מנחם (חדשות)

זירת התאונה (צילום: תיעוד מבצעי מד"א)

נהג רכב כבן 30 נהרג הבוקר (רביעי) בתאונת דרכים קטלנית בין הרכב בו נסע לבין משאית, בכביש 6 לצפון, סמוך לכפר מנחם.

כוחות ההצלה שהוזעקו בסביבות השעה 06:00 לזירת התאונה מצאו את נהג הרכב הפרטי כשהוא לכוד בתוך הרכב שנמעך בצורה קשה.

במהלך הפעולות לחילוצו, כשהוא מחוסר הכרה - נאלצו כוחות ההצלה לקבוע את מותו של נהג הרכב הפרטי, שהיה עם חבלה רב מערכתית, והעניקו טיפול רפואי לנהג המשאית שנפצע קל.

(צילום: תיעוד כבאות והצלה לישראל)
(צילום: תיעוד כבאות והצלה לישראל)
(צילום: תיעוד כבאות והצלה לישראל)

מדוברות כבאות והצלה לישראל עדכנו כי "צוותי כיבוי וחילוץ מתחנת קריית מלאכי פועלים בשעה זו בזירת תאונת דרכים בין משאית לרכב חשמלי בכביש 6 לכיוון דרום.

"בהגעתם למקום, זיהו הלוחמים נהג לכוד ברכב והחלו מיד בביצוע פעולות חילוץ באמצעות כלי חילוץ הידראוליים. הצוותים פעלו תחת תנאים מורכבים במטרה להגיע אל הלכוד ולחלצו. גורמי רפואה שנכחו במקום קבעו את מותו של נהג הרכב".

חובש רפואת חירום מיחידת האופנועים של מד"א מאיר אביבי וחובש מד"א אריאל קוטלר, סיפרו: "מדובר בתאונת דרכים קשה מאוד. ראינו את הרכב מאחורי המשאית כשהוא עם פגיעות פח קשות מאוד בחלקו הקדמי והנהג לכוד כשהוא מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה עם חבלה רב מערכתית.

"תוך כדי פעולות החילוץ המורכבות ביצענו בדיקות רפואיות אבל הפציעה שלו הייתה מאוד קשה ונאלצנו לקבוע את מותו במקום. נהג המשאית נפגע באורח קל ומטופל ע"י צוותי מד"א".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (91%)

לא (9%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
מי היה הנהג במשאית ?.......................
יואב
1
רכב סיני , בטיחות על הנייר אבל בשטח = אפס , לכו תיקנו סיני ... BYD , לך תבנה חלום על קופסת נייר .
בן
צודק! מעולם לא הייתה תאונה עם הרוגים ברכב יפני או גרמני. כמה חכם
דיביל

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: