מה נאכל היום?

מורן פינטו מכינה: פרגיות ממולאות בכל טוב

פסח לא חייב לכלול יותר מדי וריאציות של תפוחי אדמה ביותר ופחות מדי גיוון. הוא יכול להראות אחרת והמתכון הזה כאן כדי להוכיח: פרגיות ממולאות בשזיפים מיובשים ובצל ירוק, עם רוטב מופלא שמאחד בין כל המרכיבים. ספרו לנו איך יצא, אה? (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6 פרגיות
  • 15 שזיפים מגולענים
  • 4 ענפי בצל ירוק
  • מלח ופלפל
  • 3 כפות סוכר / סילאן
  • 2 כוסות מיץ תפוזים
  • 3 כפות שמן

אופן ההכנה:

1. קוצצים דק את השזיפים והבצל הירוק ומערבבים עם מלח ופלפל. מניחים מעל הפרגית ומגלגלים.

2. מחממים את השמן בסיר עמוק ומוסיפים את הסוכר / סילאן ומיץ התפוזים. מרתיחים ומניחים את הפרגיות בסיר כשצד ה"תפר" מופנה כלפי מטה. מכסים, מבשלים כ-50 דקות ומגישים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
הכנתי יצא טעים ברמות, קל מאד להכנה
רבקה
3
ואואוו מתכון מהמםם
שירה
2
תודה רבה מורן
שילת
1
התוכנית הכי כייפית בכיכר השבת
rich

עוד במבשלות בכיכר: