מה נאכל היום?

לביבות תירס וכרישה מתקתקות, טעימות ואפילו בריאות

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת לביבות תירס וכרישה שמתאימות במיוחד לתקופה זו שבה הילדים מתרוצצים בבית ולא חדלים להתלונן על הרעב והשעמום שהם חשים וחווים, אך גם מבוגרים ישמחו לטעום מהן. באחריות (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 קופסת תירס, מסוננת
  • 1 ענף כרישה, קצוץ דק
  • 3 ביצים
  • מלח ופלפל
  • 1/2 כוס קמח
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים בקערה יחד, לתערובת אחידה. מחממים שמן, מעבירים את התערובת למחבת בעזרת כף ומטגנים עד להזהבה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד במבשלות בכיכר: