שבועות

פטריות שמפיניון בשרניות במילוי תערובת גבינות ניגרות

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מלמדת איך לבחור את הפטריות המשובחות ביותר ויוצרת מהן מנה חגיגית לשבועות: פטריות גדולות ועסיסיות הממולאות בגבינה מלוחה וצהובה נמתחות (אפשר גם כחולה או אחרת, לטעמכם) (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה55 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • 1 חבילת פטריות שמפיניון / פורטובלו
  • 1 בצל לבן, קצוץ דק
  • מלח ופלפל לבן
  • 100 גרם גבינה צהובה, מפוררת
  • 100 גרם גבינה מלוחה, מגוררת

אופן ההכנה:

1. מחממים שמן במחבת. מסירים את רגלי הפטריות וקוצצים אותן דק יחסית (את הרגליים).

2. מטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את רגלי הפטריות, מתבלים במלח ופלפל וממשיכים לטגן עוד כמה דקות.

3. מעבירים לקערה ומערבבים עם הגבינות.

4. ממלאים את הפטריות. מניחים בתבנית ואופים או מטגנים במחבת, מכוסה, כ-25 דקות.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
אפשר להכין מראש ולחמם לפני ההגשה?
א
1
המתכון הכי טוב שלה
.

עוד במבשלות בכיכר: