התוספת שתופסת

לביבות זוקיני וכרישה ארומטיות שמקפיצות כל ארוחה

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת לביבות זוקיני וכרישה (מעין בצל עדין) מהירות ומזינות. טיפ: תוכלו לחתוך את הכרישה למקלונים קטנים כמו צ'יפס ולשלב בסלטים ותקבלו אקסטרה טעם (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כרישה, קצוצה יחסית דק
  • 2 זוקיני, מגורדים בפומפייה
  • 1 ביצה
  • 2 כפות שיבולת שועל גרוסה
  • מלח ופלפל
  • מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים את כל המרכיבים היטב יחד.

2. מחממים מחבת עם השמן ומטגנים את הלביבות משני הצדדים, עד להזהבה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד במבשלות בכיכר: