מתכונ(נ)ים לחגים

בלי לחץ ובלי מאמץ: מתכון לחזה עוף עסיסי במנגו ורימון

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מנצלת את עונת המנגו שבשיאה ומשדכת לו גרעיני רימון, חזה עוף ופלפל חריף - מה שמניב לנו מנה מרובת טעמים: חמוץ, מתוק, מלוח וחריף. אם זו לא אלגנטיות אנחנו לא יודעים מה כן

רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 פרוסות חזה עוף
  • מלח ופלפל
  • לסלט:
  • 1 מנגו עסיסי, חתוך לקוביות
  • 1/2 ראש רימון, מפורק
  • 1/2 פלפל צ'ילי טרי, קצוץ דק
  • 2 שיני שום, כתושות
  • מלח ופלפל
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1. במחבת, מחממים מעט משמן הזית. מתבלים את חזה העוף במלח ובפלפל וצולים משני הצדדים עד שהוא עשוי. פורסים לרצועות עבות.

2. מניחים את המנגו, הרימון, הצ'ילי, השום והתיבול בקערה ומערבבים. שופכים מעל חזה העוף ומגישים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד במבשלות בכיכר: