כזה עוד לא היה

תחזיקו חזק: זוג מהצפון רוצה להתגרש, בגלל... הרפורמה

"אני לא מתפקדת בבית, כי אני נלחמת על חיי פה במדינה", כך הסבירה אישה מהצפון לבעלה שדרש ממנה לעזוב את ההתעסקות הבלתי-פוסקת ברפורמה המשפטית ולחזור לטפל בילדים (חדשות משפט)

ההפגנות נגד הרפורמה (צילום: אבשלום ססוני - פלאש 90)

הרבה דברים השתנו מאז שהוחלט על ידי הממשלה לקדם את הרפורמה המשפטית של השר יריב לוין, אך נדמה שהמקרה הבא, הוא בלתי צפוי ובלתי הגיוני.

על פי הפרסום ב'מעריב', בני זוג בגילאי ה-30 המתגוררים בצפון ולהם שלושה ילדים, שכרו עורכי דין ובכוונתם להתגרש האחד מן השנייה.

עורכי הדין שרין ומורן סולן, המייצגים את הבעל, הסבירו כי הרקע לגירושים, היא העובדה שהעל טוען כי לאחרונה אין לו אישה, אשתו עסוקה מבוקר ועד ערב - בללכת ולהפגין בכל הארץ נגד הרפורמה המשפטית

"קרו מקרים שאשתי יוצאת בשבת בצהריים או ביום חול ומגיעה אחרי חצות הביתה, כשבשאר ימי השבוע היא עסוקה משעות אחה"צ עד השעות הקטנות בהקמת קבוצות וואטסאפ של מתנדבים שיגיעו להפגנה, בארגון הסעות, בגיוס חברים ותורמים לרכישת דגלי ישראל ועוד", סיפר הבעל באמצעות עורכות דינו.

הבעל אף הסביר לאשתו, כי היא לא יכולה לזנוח את הבית ולטפל רק ברפורמה, אך מנגד אשתו השיבה לה, כי היא נלחמת על החיים שלה, ואם הוא רוצה הוא מוזמן להצטרף אליה למאבק, שלדבריה הוא קריטי להמשך חייהם.

כעת, הבעל מבקש להוציא לרעייתו מכתב התראה שאם היא לא חוזרת לתפקד בבית ובעבודה, הוא מעוניין להתגרש ממנה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

28
ממש זוג משמים שתי הדיוטים שלא יודעים למה הם חיים יחד וילכו אחרי ההבל ויהבלו מלמד שניהיו אהבלים
טוב
27
לא הפסדת כלום
אלי
פסיכופטית לא יודעת לנטרל לא יודעת להתעסק עם 2 דברים בו זמנית כמו אישה
נחמה
26
חחחח כתבה לחודש אדר
אנשים גמוררררריייים
25
זקני עמי ארצות שדעתם מטפשת עליהם
חחח
24
זרוק אותה ביטה בקון ובג'חרה תלך לכל הרוחות כאלו לפיד יבוא ויעריץ ויגיד לה מילה טובה בעל יקר שלח אותה לכל הרוחות לאזאזללל היא לא בריאה בנפשהה
חרדי
בקון? מה נהיית חנסבי?
זושא גרשנוביץ
תגובה ריקה ממחשבה
חרדי?
23
אינני מכיר את הפרטים של חייהם, אבל בהנחה שבאופן כללי הכל התנהל כשורה עד עכשיו, אינני חושב שזאת היתה עילה מוצדקת לגירושין, כי על הבעל להבין שאשתו נמצאת עכשיו במצוקה על עניין ציבורי והוא צריך לתת לה לפעול בשקט עד שזה יעבור. אבל מה, ייתכן שזה עניין רחב יותר ולא רק נקודתי לעכשיו.
יהודי
22
לא עושה כלום בגלל הרפורמה,חביבי,טוב שעה אחת.קודם
צעד נבון
21
יופי! שכולם יתגרשו ויפסיקו להביא ילדים לעולם, ואז אחוז השמאלנים ירד עוד יותר.
נפתלי
20
שיתגרשו אחרי הרפורמה יהיה יותר קל בבית המשפט
יריב
חה חה
לוין
19
הרפורמה זה הבעייה האחרונה בזוגיות החילונית..
יעקב

אולי גם יעניין אותך:

עוד במשפט :