מתכון לפיש אנד צ'יפס - רק בלי הצ'יפס

מתכון לחצי המזין של "פיש אנד צ'יפס". חשוב לבחור מנות דג לבן טרי ללא ריח לוואי. מומלצים: טילפיה, פלאונדר, דג סול, מרלוזה וכדומה (מתכונים לתשעת הימים, מדור אוכל)

מרכיבים(8 מנות):

  • 1 ביצה טרופה קלות
  • 1 1/2 כוס בירה לבנה בהירה קרה
  • 1 וחצי כוסות קמח תופח
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

מחממים שמן במחבת - כ 8 ס"מ עומק. בקערה מניחים את הקמח, מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב. מזוגים באיטיות את הבירה כאשר מערבבים עם מטרפה תוך כדי הוספת הבירה. מוסיפים את המלח והפלפל, מערבבים שוב, ומניחים בקירור למשך חצי שעה לפני הטיגון. טובלים כל פילט דג בבלילה משני צדדים. מטגנים בשמן החם עד שהציפוי זהוב. (3-4 דקות על כל צד). מוציאים על ניר סופג, ומגישים חם לצד צ'יפס אפויים בתנור וירק טרי לבחירה.]]>

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד באוכל:

ש
ש

מחלום למציאות

כיכר בשיתוף מלכת הג'לי|מקודם

ש

"שירבו זכויותינו כרימון"

||
1

ש

"עכשיו תורי"- מבצע קיץ

כיכר בשיתוף תנובה|מקודם

אופים עם הילדים

||
4

"הזמן קצר והמלאכה מרובה"

||
2