מתכון חגיגי: חרוסת לחג הפסח

ערב חג הפסח, בכל בתי ישראל ההכנות לקראת ליל הסדר בעיצומן. מורן פינטו מגישה מתכון לחרוסת מיוחדת, אותה תצרפו לקערת ליל הסדר כדי להטביל בה את המרור (אוכל)

ערב חג הפסח, בכל בתי ישראל ההכנות לקראת ליל הסדר בעיצומן. מורן פינטו מגישה מתכון לחרוסת מיוחדת, אותה תצרפו לקערת ליל הסדר כדי להטביל בה את המרור.

חרוסת

1 כוס שקדים
1 כוס אגוזי מלך
1 בננה
1 תפוח ירוק
1 וחצי כוס תמרים לחים
1/2 כוס יין אדום מתוק
2 כפות סוכר
קליפת לימון
קורט קינמון

אופן ההכנה

במעבד מזון טוחנים שקדים ואגוזים

מוסיפים את התמרים וטוחנים יחד גס

מוסיפים בננה, תפוח מקולף

קינמון יין וסוכר

וטוחנים עג קבלת מרקם ממרחי

חג חירות שמח
מורן פינטו

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
זה רעיון לרכך את החרוסת
מיכל
4
האם נראה לכם שאנחנו בני גרים? וכי אבותינו ואבות אבותינו לא עשו חרוסת לליל הסדר?
יהושפט
3
זה אומנם מושקע ובריא אך יותר נראה קינוח ולא חרוסת. חג שמח.
קינמון
2
שאני רואה כזה דבר. אם כבר בננה אז גם תותים או תפוזים.
אםרסק
1
בננה בחרוסת???ממתי? קבלו מתכון שאחרי פסח תרצו למרוח אותו גם בסנדוויץ לעבודה;רבע קילו ממרח תמרים רבע קילו שומשום קלוי טחון חצי קילו אגוזים טחונים חצי קילו שקדים טחונים חצי קילו צימוקים טחונים.בקבוק וחצי תירוש כף קינמון כפית ציפורן כף הל כף זנגביל כפית פלפל שחור.ללקק ת'אצבעות....חג שמח!! (נשלח באמצע
מ.נ

אולי גם יעניין אותך:

עוד באוכל ומתכונים: