מעדן: דניס בקראסט שקדים ירוקים

מתכון לדניס בקרסט שקדים ירוקים: דגים בשבת? לא חייבים דווקא גפילטע פיש. מורן פינטו לוקחת את מנת הדג המסורתית של שולחן שבת צעד אחד קדימה, ומציעה דניס בקראסט שקדים ירוקים. צפו במתכון

מתכון לדניס בקראסט שקדים ירוקים: דגים בשבת? לא חייבים דווקא גפילטע פיש. מורן פינטו לוקחת את מנת הדג המסורתית של שולחן שבת צעד אחד קדימה, ומציעה דניס בקראסט שקדים ירוקים. צפו במתכון.

מתכון לדניס בקראסט שקדים ירוקים

6 פילה דניס טרי
1.5 כוס שקדים טחונים
1/2 צרור כוסברה
2 כפות שמן
6 שיני שום טרי מגורדות
מלח

אופן הכנת דניס בקראסט שקדים ירוקים

מחממים תנור ל-180 מעלות.

בקערה מערבבים יחד שקדים, כוסברה קצוצה בשמן, מלח ושום.

בתבנית מניחים הדגים כשצד העור כלפי מטה.

מפזרים מעל בשר הדג את תערובת השקדים.

דואגים שכל הדג יהיה מכוסה היטב בשכבה עבה.

אופים כ-20 דקות.

Mpinto166@gmail.com

(צילום ועריכה: ישי כהן. המוזיקה באדיבות www.pacdv.com/sounds/)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
נע
כ
6
ממש נראה מצוין ויפה.
אלחנן
5
גם יפה. גם טעים. וגם קל להכנה.
אהובה
4
נראה טעים מאד . בדגים , כמה שפחות התקשקשות.. ככה יותר טעים.
רותי
3
הכל קל..טעים...סוווף הדרך
מעריצה
גם אצלי כבר מתחיל להשתדרג
מיכל
2
גם מדג מושט. או בורי.
קרפיון
1
למה כל הזמן הכל סביב פרות יבשים שמתם לב??!!!
מושט

אולי גם יעניין אותך:

עוד באוכל ומתכונים:

ש

טעם של עוד

ביס אחד מהאוסובוקו הזה ייקח אתכם לטוסקנה בלי לצאת מהבית. נתחים עסיסיים, יין חצי יבש, ושזיפים מתקתקים – כל הטוב בסיר אחד. הכירו את המתכון המנצח של השף אוראל בראל (אוכל ומתכונים)

אוראל בראל בשיתוף וול דאן|מקודם
ש

עליית מחירים

תנובה הודיעה היום ללקוחותיה בשוק הקמעונאי והמוסדיעל עדכון מחירי מוצרי החלב המפוקחים והלא מפוקחים של החברה | עדכון המחירים נובע מעלייה במחיר החלב הגולמי ומדדים נוספים (צרכנות)

כיכר בשיתוף תנובה|מקודם
ש

חוויה קולינרית

ככה נראית חוויה קולינרית בלתי נשכחת: אנטריקוט הר חוצבים מזמינה אתכם לערב שכולו יוקרה, איכות וטעם – וגם… אירועים פרטיים ועסקיים באווירה שאין כמותה! (חדשות האוכל)

כיכר בשיתוף אנטריקוט|מקודם

יכבוש אתכם

אחרי שבוע של מצות, הגיע הזמן ללחם אמיתי – רך, ריחני וממכר. לחם תלישה בציפוי שמן, שום ואורגנו שימלא את הבית בריח של בית ויחזיר לכם את החשק לארוחות. כל תלישה היא ביס של ניחומים שאי אפשר להפסיק לטרוף (אוכל ומתכונים)

||
7
ש

זנב השור

מחפשים מתכון שישאיר את כולם פעורי פה? | הנה מתכון שמחמם את הלב והנשמה, מושלם לשבת או לארוחת חג משפחתית | תבשיל זנב שור ברוטב יין אדום משובח מאת השף אוראל בראל

כיכר בשיתוף וול-דאן|מקודם
ש

פריכות וטעמים עמוקים

כרובית רכה ועדינה מתחבאת בתוך מעטפת בשר עסיסית, מתובלת בדיוק במידה הנכונה. הטיגון מעניק לה פריכות זהובה, והבישול ברוטב עמוק וסמיך מחבר בין כל הטעמים לחוויה מושלמת. ביס אחד, ואתם כבר מכורים! (אוכל ומתכונים)

אוראל בראל בשיתוף וול דאן|מקודם

לפסל ולכל השנה

העוגה הזו היא תענוג לכל החושים – בלי גלוטן, מושלמת לפסח ולכל השנה. עם בסיס קוקוס ואגוזים, קרם שוקולד עשיר וציפוי ריצ' קצפתי, היא קינוח שמספיק קל כדי להכין וגדול בשביל לפנק את כולם! (אוכל ומתכונים)

||
21
ש

טעמים מושלמים

הסיר הזה מתחיל עם פרוסות בשר מספר 8 (שריר הזרוע), נתח בשר איכותי ומרקם רך במיוחד, שמתבשל lentamente (לאט) עד שהוא סופג את כל הטעמים שמסביב. הפרוסות האדומות של הבשר נמסות בפה, רכות ועסיסיות | לאורך הבישול, מצטרפים לסיר פרחי כרובית טריים, שהופכים רכים ומלאים בטעמים. כל פרח של כרובית, במרקם הנפלא שלו, סופג את הרוטב העשיר של הבשר ומוסיף לתערובת את המתיקות והמרקם הייחודי של הירק, שמשתלב בצורה מושלמת עם טעמי הבשר (אוכל ומתכונים)

אוראל בראל בשיתוף וול דאן|מקודם
ש

טכנולוגיה מתקדמת

בוש וסימנס מציגות את סדרת הפרימיום של התנורים הבנויים תוצרת גרמניה, עם תכנית הפירוליזציה לניקוי עצמי ושריפת שומנים בכ- 480 מעלות, שמכשירה את התנור לפסח בלחיצת כפתור לרמת 'ליבון חמור' (צרכנות)

כיכר בשיתוף בוש|מקודם
ש

כשכולם מרוצים

על ארוחת גורמה שבושלה ב-3 דקות, אמא שמעדיפה סמרטוט וג'ל אורנים על פני הילדים שלה ופיצה שהיא פיצוי מושלם לתקופה | התחילה עונת ה"אוכלים ג'אנק פוד כי אין זמן לבשל וחשק ללכלך את המטבח כשכל הבית על גלגלים". אז אם כבר הולכים על אוכל מוזמן, לפחות שיהיה טעים ומפנק | וכעת גם במבצע משתלם: פיצה ב- 55 ₪ בהזמנת 2 מגשים: קוד קופון לגולשי כיכר: 5575 (חדשות האוכל)

ציקי גל|מקודם
ש

ברמה הגבוהה ביותר

אם תתבוננו בתווית 'הרצוג', תגלו לא רק יין משובח, אלא סיפור של תשעה דורות של תשוקה, מחויבות ואהבה ליין. ממסדרונותיו של הקיסר פרנץ יוזף ועד לכרמים שטופי השמש של קליפורניה – משפחת הרצוג ממשיכה לייצר יינות ברמה הגבוהה ביותר, עם כבוד למסורת היהודית (חדשות האוכל)

כיכר בשיתוף הרצוג|מקודם