מתכון לשבת: אסדו בבצלים מתוקים

ארוחת השבת הזאת תשאיר אתכם עם טעם טוב ומתוק בפה: השפית מורן פינטו, עורכת מדור אוכל ב'כיכר השבת' מגישה מתכון מיוחד לאסדו בבצלים מתקתקים. צפו (מתכונים, אוכל)

המצרכים לאסדו בבצלים מתקתקים

  • 1.5-2 ק"ג אסדו עם עצם בנתח שלם.
  • 6-10 בצלים קטנים קלופים.
  • 15 שיני שום שלמים בקליפתן.
  • 300 מ״ל יין אדום.
  • 6 כפות סילאן.
  • 4 כפות חומץ בלסמי.
  • 5 כפות סוכר חום.
  • מלח גס.
  • פלפל גרוס.
  • 1 כף זנגוויל מיובש טחון.

אופן ההכנה של אסדו בבצלים מתקתקים;

  • מחממים תנור ל200 מעלות.
  • מניחים בכלי חסין אש את נתח הבשר ומפזרים סביבו את הבצלים והשום.
  • מפזרים מלח, פלפל סוכר וזנגוויל.
  • שופכים סילאן חומץ ויין.
  • מכסים היטב בנייר כסף.
  • ואופים כשעה וחצי עד שעתיים - תלוי בגודל הנתח.

שבת שלום

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
בצלים שלמים שומים שלמים תשאירי משהו לשבוע הבא המתכון נראה ממש מצוין.
אסתריקה
5
נא בידקו מדוע נחסמים הסירטונים של מתכוני המאכלים.תודה מראש.
טלי
4
אני כל פעם נהנת ממתכון חדש בוידאו כל יום אני בודקת אם יש וידאו, תעשי משהו בבקשה- ובוידאו
מינה
3
מתכוןפצצה...קל וטעים
מושלמת
2
נראה פצצה
מנשה
1
זה עונג שבת אמיתי
יעל

אולי גם יעניין אותך:

עוד באוכל ומתכונים: