מתכון ללביבות כרישה וגבינה

מתכון לביבות כרישה וגבינה: עורכת מדור אוכל ב"כיכר השבת", מורן פינטו, מגישה מתכון מיוחד להכנת לביבות כרישה וגבינה. איך מכינים? זה פשוט. ויש המלצת הגשה (אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
(צילום אילוסטרציה: shutterstock)

מתכון לביבות כרישה וגבינה: עורכת מדור אוכל ב"כיכר השבת", מורן פינטו, מגישה מתכון מיוחד להכנת לביבות כרישה וגבינה. איך מכינים? זה פשוט.

מתכון ללביבות כרישה וגבינה - המצרכים:

1 כרישה גדולה מאוד

1 בצל לבן מגורד

1 ביצה

1 חלמון

מלח

1/2 כוס קמח מצה

150 גרם גבינה מלוחה מגורדת

2 כפות קצח

1/2 כוס פירורים זהובים

שמן לטיגון

להגשה:

שמנת חמוצה

עירית קצוצה

אופן ההכנה:

חותכים את הכרישה לטבעות ושולקים עד ריכוך קל

מסננים ומצננים קלות

מעבירים לקערה עם הבצל ומתבלים

מוסיפים ביצים, גבינה, קמח מצה

ומניחים למנוחה של 10 דקות

מחממים מחבת רחבה ובה שמן לטיגון

יוצרים כדורים ומצפים אותם בפירורי הלחם, מועכים מעט בין שני הידיים

ומטגנים את הלביבות משני צדדיהם

מגישים חם לצד שמנת חמוצה ועירית קצוצה

לבריאות, מורן

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר