מתכון לשבת: סלמון שום וסילאן חריף

הדג שלכם הופך לפיקנטי מתמיד: עורכת מדור 'אוכל' ב'כיכר השבת' השפית מורן פינטו, מגישה מתכון מיוחד לסלמון בשום וסילאן חריף (מתכונים, אוכל)

(צילום: shutterstock)

המצרכים לסלמון שום וסילאן חריף

  • 6 פרוסות פילה סלמון טרי
  • 1 ראש שום קצוץ דק
  • 6 כפות סילאן
  • 1 לימון סחוט
  • מלח
  • פלפל גרוס בנדיבות

אופן ההכנה של סלמון שום וסילאן חריף;

  • מניחים את פרוסות הדג בתבנית אפיה.
  • מערבבים בקערה את הסילאן שיני השום הלימון והמלח ומערבבים
  • מעל הדג מפזרים פלפל שחור גרוס בכמות האהובה עליכם.
  • ומעל שופכים את הרוטב
  • משרים למשך לילה מכוסה במקרר ( אם אין לילה אז גם שעתיים זה בסדר)
  • אופים כ-20 דק׳ מכוסה ו-7 דק׳ פתוח.
  • מגישים חם

שבת שלום.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד באוכל ומתכונים: