מתכון לפרגיות ממולאות בפטריות ברוטב תפוז וערמונים

השפית מורן פינטו, עורכת מדור "אוכל" של 'כיכר השבת' מגישה מתכון וידאו לפרגיות במילוי פטריות שמפניון טריות, ברוטב תפוזים וערמונים • צפו (אוכל, וידאו)

מורן פינטו | כיכר השבת |
(צילום: יענקי אריה)
(צילום: יענקי אריה)

המצרכים לפרגיות במילוי פטריות ברוטב תפוז וערמונים

8 פרגיות נקיות

  • 1 בצל סגול גדול קצוץ
  • 1 סלסלת פטריות שמפניון טריות ופרוסות דק
  • מלח
  • פלפל גרוס
  • שמן זית
  • 3 תפוזים חצויים
  • 1 כף גרידת תפוז
  • 1 חב׳ ערמונים בוואקום

אופן ההכנה של פרגיות במילוי פטריות ברוטב תפוז וערמונים

  • מחממים מחבת ובה שמן
  • מטגנים את הבצל והפטריות יחד ומתבלים.
  • מניחים להתקרר
  • ממלאים בכל פרגית מהפטריות
  • ומגלגלים כשה"תפר" כלפי מטה.
  • מחממים מחבת פסים כבידה ובה שמן.
  • מניחים את הפרגיות ומטגנים מכל צד כ4-5 דק׳.
  • מפזרים את הערמונים סביב ומלח ופלפל
  • סוחטים מעל את התפוזים ומבשלים יחד ברוטב כ10 דק׳ לפחות
  • בהגשה מפזרים מעל את קליפת התפוז
  • מזלפים מהרוטב שנותר במחבת
  • שבת שלום

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר