מתכון לחזה בקר וארטישוק ירושלמי

עורכת מדור אוכל של כיכר השבת מגישה מתכון מיוחד לחזה בקר וארטישוק ירושלמי, שיהפוך את סעודת השבת שלכם לעשירה מתמיד ומלאה בטעמים מרגשים. צפו (מתכונים, אוכל)

המצרכים לחזה בקר וארטישוק ירושלמי

  • 1,500 קילו של חזה בקר פרוס עם עצם
  • 500 גר׳ ארטישוק ירושלמי קלוף
  • 1/2 כפית תימין מיובש
  • 1/2 כפית בזיליקום מיובש
  • 1/2 כפית רוזמרין מיובש
  • 5 כפות רוטב סויה
  • 2 כוסות ציר בקר
  • מלח
  • פלפל גרוס

אופן ההכנה של חזה בקר וארטישוק ירושלמי

  • מחממים תנור ל-200 מעלות
  • בתבנית חסינת אש מניחים את פרוסות הבשר
  • מסדרים סביב את הארטישוק הירושלמי בשלמותם
  • מתבלים את הבשר בעשבים היסשים ומלח ופלפל.
  • שופכים סביב את הסויה והציר.
  • עוטפים היטב בשתי שכבות של נייר כסף
  • אופים עם כיסוי כ-3 שעות

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מיקי
7
האם ניתן לבשל את אותו דבר עם בשר מס 5? צלי כתף? תודה
קרן
6
סויה בכל מקום כל הזמן היא דוחפת סויהההה
אני
5
האם זה כמו ארטישוק רגיל?
רחל
4
למשפחה חרדית ממוצעת עם לפחות שישה נפשות זה קצת יקר תודה על ההבנה
תחקירן
3
זה מה שנותן תטעם אפשר להכין גם עם בשר לא שומני.
חני ב
2
הרגתם אותי אני לא עומדת בזה...
שמנה
1
תביאי עוד מתכונים כאלה, בשר וקינוח.
אפרת

אולי גם יעניין אותך:

עוד באוכל ומתכונים: