מתכון לחזה בקר וארטישוק ירושלמי

עורכת מדור אוכל של כיכר השבת מגישה מתכון מיוחד לחזה בקר וארטישוק ירושלמי, שיהפוך את סעודת השבת שלכם לעשירה מתמיד ומלאה בטעמים מרגשים. צפו (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
(צילום: יענקי אריה)

המצרכים לחזה בקר וארטישוק ירושלמי

  • 1,500 קילו של חזה בקר פרוס עם עצם
  • 500 גר׳ ארטישוק ירושלמי קלוף
  • 1/2 כפית תימין מיובש
  • 1/2 כפית בזיליקום מיובש
  • 1/2 כפית רוזמרין מיובש
  • 5 כפות רוטב סויה
  • 2 כוסות ציר בקר
  • מלח
  • פלפל גרוס

אופן ההכנה של חזה בקר וארטישוק ירושלמי

  • מחממים תנור ל-200 מעלות
  • בתבנית חסינת אש מניחים את פרוסות הבשר
  • מסדרים סביב את הארטישוק הירושלמי בשלמותם
  • מתבלים את הבשר בעשבים היסשים ומלח ופלפל.
  • שופכים סביב את הסויה והציר.
  • עוטפים היטב בשתי שכבות של נייר כסף
  • אופים עם כיסוי כ-3 שעות

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר