המצרכים לחזה בקר וארטישוק ירושלמי
- 1,500 קילו של חזה בקר פרוס עם עצם
 - 500 גר׳ ארטישוק ירושלמי קלוף
 - 1/2 כפית תימין מיובש
 - 1/2 כפית בזיליקום מיובש
 - 1/2 כפית רוזמרין מיובש
 - 5 כפות רוטב סויה
 - 2 כוסות ציר בקר
 - מלח
 - פלפל גרוס
 
אופן ההכנה של חזה בקר וארטישוק ירושלמי
- מחממים תנור ל-200 מעלות
 - בתבנית חסינת אש מניחים את פרוסות הבשר
 - מסדרים סביב את הארטישוק הירושלמי בשלמותם
 - מתבלים את הבשר בעשבים היסשים ומלח ופלפל.
 - שופכים סביב את הסויה והציר.
 - עוטפים היטב בשתי שכבות של נייר כסף
 - אופים עם כיסוי כ-3 שעות
 







0 תגובות