
המצרכים לדג סלמון ופלפלים
- 6 פרוסות פילה סלמון טרי
 - 1 פלפל אדום
 - 1 פלפל צהוב
 - 1 פלפל ירוק
 - 1 פלפל כתום
 - 1 ראש שום מפורק לשיניים קלופות
 - 4 כפות שמן זית
 - מלח גס
 - 1 לימון שלם
 
אופן ההכנה של דג סלמון ופלפלים;
- על גבי אש חיה קולים את כל הפלפלים היטב ומעברים למסננת
 - מקררים היטב
 - קולפים את הפלפלים
 - קוצצים את הפלפלים לתוך קערה
 - כותשים לתוך הקערה את השום ומערבבים היטב יחד
 - מוסיפים שמן זית ומלח
 - מחממים תנור ל-180 מעלות
 - בתבנית מניחים חצי מכמות הפלפלים ומעליהם את הסלמון
 - ואת חצי מכמות הפלפלים שנותרו מניחים מעל
 - סוחטים מעל את הלימון
 - ואופים כ-20 דק' בלבד
 






0 תגובות