סלמון אפוי בתנור ופלפלים בצבעים

דג הסלמון הוא הדג הכי פופולרי שיש. עורכת מדור "אוכל" של כיכר השבת מורן פינטו מגישה מתכון לסלמון אפוי בתנור, לצד פלפלים בצבעים שיוסיפו עוד לאווירה. קל להכנה (אוכל,מתכונים)

(צילום אילוסטרציה: shutterstock)

המצרכים לדג סלמון ופלפלים

  • 6 פרוסות פילה סלמון טרי
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל צהוב
  • 1 פלפל ירוק
  • 1 פלפל כתום
  • 1 ראש שום מפורק לשיניים קלופות
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח גס
  • 1 לימון שלם

אופן ההכנה של דג סלמון ופלפלים;

  • על גבי אש חיה קולים את כל הפלפלים היטב ומעברים למסננת
  • מקררים היטב
  • קולפים את הפלפלים
  • קוצצים את הפלפלים לתוך קערה
  • כותשים לתוך הקערה את השום ומערבבים היטב יחד
  • מוסיפים שמן זית ומלח
  • מחממים תנור ל-180 מעלות
  • בתבנית מניחים חצי מכמות הפלפלים ומעליהם את הסלמון
  • ואת חצי מכמות הפלפלים שנותרו מניחים מעל
  • סוחטים מעל את הלימון
  • ואופים כ-20 דק' בלבד

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
בלילי פסחים המתכון המנצח צריך להיות עם אש קצת, נראה שלאישתי יש גם יש חברותא בפרק כיצד צולין, כי אין תחליף לקרבן הפסח אם לא במתכון משובח ומומלץ! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יחזקאל
5
חייב סלמון טרי מאוד.
דוד
4
מושט או בורי?
יפית
3
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
גיל
2
אהבתי מאוד...קל הכנה ונשמע טעים
עינב
1
איזה תבלינים אפשר להוסיף ? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
סופי

אולי גם יעניין אותך:

עוד באוכל ומתכונים: