
רכיבים
- 3 תפוחים אדומים, קלופים וחתוכים לקוביות
- 1 כוס אגוזי מלך קלויים, קצוצים גס
- 1 כפית קינמון
- 1 כפית סוכר לבן / סוכר חום
- 1 כף יין אדום מתוק
- 1 כף דבש
אופן ההכנה:
מניחים את התפוחים, אגוזי המלך, הקינמון, הסוכר, היין והדבש בקערה גדולה ומערבבים היטב לשילוב. מעבירים לכלי אחסון.

ש
100 זוכים בערכת חזרה לבית הספר, הכוללת תיק, עגלה, קלמר, בקבוק וקופסת אוכל
כיכר בשיתוף תנובה|מקודם
אם רוצים שהחרוסת תהיה יותר "ממרחית", מניחים את כל החומרים בקערה של מעבד מזון חשמלי ומערבבים רק עד ליצירת ממרח.
זמן הכנה - 15 דק', רמת קושי קל. המוצר פרווה.
0 תגובות