לכבוד שבת

לערבב, לצפות ולתנור: פרגיות בדבש וחרדל לשבת

חרדל הגרגרים שולט במנה הזו ורק אם אתם ממש לא מוצאים אחד, לכו על דיז'ון. ומדוע הציפוי כולל גם רוטב סויה? זה בשביל האוממי - הטעם החמישי המסתורי שפירושו ביפנית "טעים" (מתכונים)

זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 8 פרגיות נקיות, ללא עור וללא עצמות
  • 1/4 כוס חרדל גרגרים
  • 1/4 כוס חרדל דיז'ון
  • 1/2 כוס דבש
  • 1 כפית רוטב סויה
  • 2 כפות עלי טרגון / רוזמרין / תימין קצוצים
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי כתוש דק

אופן הכנת פרגיות אפויות בציפוי דבש וחרדל:

1. מחממים את התנור ל-190 מעלות.

2.מסירים כל שומן או עור עודף מהפרגיות, שוטפים במים קרים, מייבשים באמצעות טפיחות עם מגבות נייר ומניחים בצלחת בצד.

3. בקערה גדולה, מערבבים חרדל גרגרים, חרדל דיז'ון, דבש, רוטב סויה, טרגון / רוזמרין / תימין וג'ינג'ר. מוסיפים את הפרגיות ומערבבים היטב לציפוי.

4. בתבנית פיירקס חסינת אש, מסדרים את הפרגיות, ומזלפים מעל את רוטב הציפוי. אם רוצים, ניתן לפזר מעל עוד עלי טרגון / רוזמרין / תימין.

5. אופים במשך 45 דקות עד שהפרגיות אפויות היטב והנוזלים מצטמצמים ומסמיכים. מגישים חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בעיקריות: