מורן פינטו חוזרת לשורשים

מתכון לסלט שורשים טרי: כמה בריאות בצלחת אחת: השבת יעטר את השולחן שלכם סלט שורשים טרי עם סלק, קולורבי, כרפס וגזר. מורן פינטו מגישה מתכון לסלט מרענן, בריא ומלא צבע (מדור אוכל)

מתכון לסלט שורשים טרי (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה65 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 סלק גדול חי
  • 1 קולרבי גדול חי
  • 2 גזרים
  • 1 שורש כרפס חי
  • 1 כף סילאן
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום קצוצות דק
  • 2 כפות חומץ
  • מלח גס
  • פלפל גרוס

אופן ההכנה:

קולפים את כל הירקות ושוטפים. חותכים למקלות שוות אך לא מידי דקות. בצנצנת מערבבים את כל מרכיבי ברוטב ושופכים להשרייה שעה לפני ההגשה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
במיוחד בתקופה הזו.
יעל
2
שלושת הרכיבים הללו עמוסי סוכר, לא הייתי קורא למתכון זה, "בריא", יחסית הוא אמנם בריא, אבל יש הרבה מה ללמוד לפני שמגדירים מזון כ"בריא".
יהודי פשוט
1
הולך להכין
יהודי

אולי גם יעניין אותך:

עוד במנות פתיחה: