כיף לנשנש: חטיף חומוס פיקנטי

חטיף תוצרת בית שכיף לנשנש, בלי להתנצל: מתכון להכנת חטיף חומוס מתובל בפיקנטיות. אפשר לשבת ולחסל תבנית שלמה לבד, ואם יש בירה בסביבה, החגיגה מושלמת (מתכונים, אוכל)

ארבעס (חמוס) (צילום: shutterstock)
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 קופסת שימורי חומוס
  • 1 כף פפריקה מתוקה / מעושנת
  • 1 כפית אבקת בצל
  • 1/2 כפית מלח

אופן הכנת חטיף חומוס:

רגע לפני: מתכון להכנת חטיף חומוס מתובל בפיקנטיות. אפשר לשבת ולחסל תבנית שלמה לבד, ואם יש בירה בסביבה, החגיגה מושלמת.

• מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.

• מסננים את המים מקופסת השימורים ושוטפים היטב את החומוס.

• מערבבים בקערה את גרגרי החומוס עם התיבול עד שהגרגרים מצופים היטב בתיבול.

• מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשטחים עליה את הגרגרים בשכבה אחת.

• אופים בתנור שחומם מראש במשך שעה, עד שהגרגרים הופכים לשחומים ופריכים. מידי פעם מערבבים את הגרגרים.

• מצננים לפני האכילה. ניתן לאחסן במקרר בכלי אטום.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ספרדי
1
עם כל הכבוד לאכילת החומוס,אבל מה עם בעיית הגזים.והמבין יבין,חחחחח
צ.
קח נוגדנים ותאכל ביס מזה וביס מזה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יובל

אולי גם יעניין אותך:

עוד בתוספות וירקות: