בריא יותר

מה אוכלים היום? פיצה פרווה בגרסה הים תיכונית

עם פיתה, חומוס והמון ירקות שכן, אופים בתנור. וזה אדיר. במתכון המקורי מציעים לגרד מעל גבינה, אבל לדעתנו אפשר לוותר עליה. פיצה טעימה, בריאה יותר שתהפוך ללהיט במטבח (מתכונים, אוכל)

זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 פיתות מחיטה מלאה
  • 1/2 כוס חומוס
  • 1/2 כוס בצל, חתוך לקוביות
  • 1/2 כוס קוביות פלפל ירוק
  • 1/2 כוס פטריות קצוצות
  • 8 עגבניות שרי
  • גבינת מוצרלה / גבינה צהובה (לא חובה)

אופן הכנת לפיצה פיתה ים תיכונית:

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2. מסדרים את הפיתות בתבנית, ואופים במשך 10 דקות.

3. מורחים חומוס על כל פיתה, מחלקים את הירקות בין הפיתות ואם רוצים, מפזרים מעל גבינה מגורדת.

4. מחזירים את הפיתות לתנור לאפייה קצרה של 5 דקות, מוציאים מחלקים לרבעים ואוכלים מיד.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפסטות: