מדריך וידאו

מרשים - ולא באמת מסובך: כדור שוקולד נמס

אחד הקינוחים המרשימים ביותר: כדור שוקולד נמס שמסתיר בתוכו הפתעות מתוקות - ולא, זה לא מסובך כמו שאתם חושבים (מתכונים, אוכל)

ובכן, מדובר במתכון שהוא בעצם קיבוץ גלויות של קינוחים פשוטים לקינוח מרשים אחד.

מה צריך להכין מראש?

- בראוניז
>> למתכון

- 120 גרם שוקולד מריר, מומס בבן מארי (סיר כפול).

- בלונים

- גלידת וניל

- פירות יער

- 120 גרם שוקולד מומס חם - להגשה

אופן ההכנה:

1. מנפחים 5-6 בלונים לגודל בינוני, טובלים 3/4 בלון בשוקולד המומס ומניחים בצד לצינון.

2. בעזרת כוס או רינג בקוטר בינוני, קורצים עיגולים מעוגת הבראוניז.

3. מניחים עיגול בראוניז במרכז כל צלחת, עליו מניחים כדור גלידת וניל. סביב מסדרים פירות יער ומפזרים אגוזים קצוצים.

4. בעזרת קיסם, מפוצצים בזהירות את הבלון, ומכסים עם כדור השוקולד את הבראוניז והגלידה.

כך הקסם מתרחש: סמוך להגשה, יוצקים שוקולד מומס חם על הכדור ודואגים מראש לאטמי אוזניים. מחיאות הכפיים סביב עלולות להיות מסוכנות.

הכנתם? אל תשכחו לספר לנו איך יצא

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
ניסיתי והבלון לא השתחרר מהשוקולד,בסופו של דבר הצלחנו לשחרר אותו אבל השוקולד נשבר. יש טיפים?
חני
5
אפשר לימרוח חמאה על הבלון⁉ (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מישהו
4
לגבי בלון מתפוצץ תנפחו שני בלונים אחד בתוך השני, וגם לנפח אותו עד גודל שהוא חזק ולשחק עם טמפרטורת השוקולד לקרר אותו קצת לפני שטובלים את הבלון. ולגבי שנדבק אני מרחתי שמן( ספריי שיש לשים על תבניות) על הבלון ויירד די בקלות
טל
3
התערבתי עם מישהו של מי יש קינוח יותר טעים מי שניסה להכין את זה יכול לתת אזהרות או טיפים בכדי שיחה לי טעים
E&R בע"מ
2
הבלונים מתפוצצים! ולא משנה הסוג והעובי ורמת הניפוח. ואם מחכים מידי שהשוקולד יצטנן, הוא כבר לא נמס מספיק כדי לטבול בו את הבלון.
מ
גם לי הבלון התפוצץ בפרצוף וכמהה שניסיתי לא הלך וסתם לכלך את המטבח
ןויח
1
השימוש!
אתי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בקינוחים :