מתכון: פשטידת בטטות ושמנת

בטטות הן נהדרות, המתיקות שלהן, יחד עם הבשרניות, יכולים להפוך כל ארוחה ליותר מסתם ארוחה. מורן פינטו מגישה מתכון מיוחד לפשטידת בטטות ושמנת (אוכל, מתכונים)

בטטות (צילום: shutterstock)

המצרכים לפשטידת בטטות

4 בטטות

5 ביצים טרופות

2 גביעי שמנת חמוצה

2 כפות קמח תפוחי אדמה/קמח לבן

8 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק

1/2 כפית פפריקה מתוקה

מרגרינה לשימון התבנית/חמאה

אופן ההכנה של פשטידת בטטות:

מחממים תנור לחום בנוני, מבשלים את הבטטות במים מומלחים קלות עד לריכוך. קולפים, מעבירים לקערה ומועכים למחית.

מוסיפים למחית הבטטות את יתרת החומרים ומערבבים לתערובת אחידה. משמנים את התבנית ומעבירים אליה את התערובת ואופים במרכז התנור כ-45 דקות,או עד שהפשטידה תתייצב ותזהיב.

מניחים להצטנן כ-10 דק' לפני ההגשה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
זה יוצא מתוק וטוב כמו ממתק.
קלי
1
שכחת מלח, יהיה לזה טעם טפל לחלוטין.
חיה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בקישים ופשטידות: