מה אוכלים היום?

מתכון לשווארמה הודו מהירה של 'וול דאן' וחומוס ביתי נפלא

תקראו לכולם - יש לנו ארוחה משפחתית טעימה שמכינים בצ'יק והכי כיף לשבת סביב צלחת ענקית ולנגב ביחד: אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת שווארמה הודו מהירה של 'וול דאן' לצד חומוס ביתי נפלא (מתכונים, אוכל)

שווארמה הודו וחומוס ביתי (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 כף שמן
  • 1 בצל, חתוך לחצאי טבעות דקות
  • 1 פלפל ירוק חריף, פרוס (לא חובה)
  • 600 גרם נתחי שווארמה הודו של רשת קצביות 'וול דאן'
לחומוס:
  • 2 כוסות גרגירי חומוס שהושרו לילה מראש, שטופים ומסוננים
  • 3 שיני שום, מקולפות
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית כמון
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • מיץ מחצי לימון סחוט היטב
  • 1/2 1 כוסות טחינה גולמית

אופן ההכנה:

במקום לצאת, היום נכין בבית שווארמה מושלמת - תוך 10 דקות. איך זה קורה? ל-'וול דאן' יש מוצר מצוין של נתחי שווארמה הודו שמגיעים חתוכים ומתובלים היטב וכל מה שאתם צריכים לעשות זה להקפיץ אותם 2-3 עם מעט בצל ופלפל חריף, אם תרצו.

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של וול דאן תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

רשת קצביות וול דאן עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

(צילום ועריכה: אוראל בראל)

מתחילים בהכנת החומוס:

1. ממלאים סיר גדול ב-2 ליטר מים. מוסיפים את גרגירי החומוס, שיני השום, כמון, מלח, פלפל שחור וסודה לשתייה מערבבים ומבשלים על אש נמוכה במשך 3-4 שעות, עד שהגרגירים רכים והנוזלים מצטמצמים משמעותית ומסמיכים. אם במהלך הבישול המים מתאדים מהר מדי, משגיחים מקרוב ומוסיפים מים, אם צריך.

2. מצננים קלות את הגרגירים המבושלים ומעבירים למעבד מזון. מוסיפים את מיץ הלימון והטחינה הגולמית וטוחנים לממרח חלק במרקם של משחה.

הכנת השווארמה:
3. במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל והפלפל החריף עד להזהבה.

4. מוסיפים את נתחי השווארמה (אין צורך בתבלינים ומלח, הנתחים מתובלים היטב), מקפיצים במשך 2-3 דקות, עד שהשווארמה חמה ומסירים מהאש.

איך מגישים? מיישרים את החומוס בצלחת גדולה, בתנועות סיבוביות ומניחים במרכז בנדיבות מהשווארמה. מוסיפים פיתות, ירקות, חמוצים, חריף ורטבים אהובים בצד - ומגישים מיד.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר