מיוחד לתשעת הימים

גם בריא גם טעים! פילה סלמון עם ירקות

בתשעת הימים הדג הוא מרכיב מרכזי בארוחה • קבלו מתכון לסלמון פיקנטי וטעים בתוספת הוראות הכנה

בעריכת טובה אור | כיכר השבת |
המתכון שיהפוך ללהיט במשפחה (צילום: שאטרסטוק)

פילה סלמון ברוטב ירקות

המוצרים

8 פרוסות פילה סלמון

1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות

גמבה חתוכה לקוביות קטנות

עגבנייה מגורדת

1/2 כפית מלח

מעט פלפל שחור

2 כפות רוטב צ'ילי

כף גדושה דבש/ סילאן

1/4 כפית כמון

1/4 כפית גריל דג

1/2 כוס מיץ תפוזים

הוראות הכנה

טגנו את הבצל במחבת עם שמן מחומם, עד להזהבה קלה, הוסיפו תוך כדי טיגון את שאר הירקות, הוסיפו את שאר התבלינים ואת המיץ, תוך כדי ערבוב, הביאו לרתיחה, שפכו מעט מהרוטב על בסיס התבנית, טבלו כל פרוסה ברוטב והניחו בתבנית, שפכו את שאר הרוטב על הדגים ומסביבם, אפו במשך כ- 40 דקות.

בתאבון!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר