אוקיי, וואו

מתכון לפרנץ' טוסט מוקה שיפצה אתכם על הכל

ובכן, נמצא הפרנץ'-טוסט האולטימטיבי. כזה שממולא בשוקולד נוטף ועטוף בתערובת קפה וליקר, קראנצ'י מבחוץ ורך רך מבפנים. מדריך וידאו שלב אחר שלב לפיצוי הכי שווה - ולא, לא באמת צריך סיבה להכין אותו (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 כפיות קפה נמס
  • 1/2 3 כפות חלב חם
  • 1 כף סוכר
  • 1 ביצה, טרופה
  • קורטוב ליקר תפוזים או כל ליקר אהוב אחר (אופציונלי)
  • 1 פרוסה עבה של לחם
  • 1/2 חפיסת שוקולד
  • 30 גרם חמאה
  • לקישוט: קצפת, אבקת קקאו לא ממותקת, סירופ שוקולד, פרוסות שקדים

אופן ההכנה:

1. מערבבים היטב את הקפה הנמס והסוכר בחלב החם, מוסיפים את הליקר והביצה ומערבבים היטב.

2. יוצרים חריץ לרוחב הלחם ודוחפים פנימה את השוקולד.

3. טובלים את הלחם בתערובת הקפה מכל הצדדים.

4. במחבת על אש בינונית, ממיסים את החמאה ומטגנים את הלחם משני הצדדים עד לקבלת מרקם זהוב-שחום יפה.

5. מעבירים לצלחת, מקשטים בקצפת, קקאו, סירופ ופרוסות שקדים ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר