אאא

סלמון וברוקולי אפויים ברוטב שום עדין

ככה אנחנו אוהבים את הארוחות שלנו: פשוט מסדרים הכל בתבנית אחת ושולחים לתנור לאפייה קצרצרה. והתוצאה? מנה סופר קלה, סופר בריאה ובעיקר, סופר טעימה של סלמון בשרני וברוקולי פריך עטופים בשום עדין עם טאצ' של לימון.

>> למתכון

שניצל דג אפוי עם ציפוי פריך

מנה מקטגוריית "לגזור ולשמור ולהכין על בסיס שבועי כי זה פשוט מעולה".

>> למתכון

קציצות דגים ברוטב עגבניות ופלפלים

ככל הנראה, זו אחת המנות הכי קלאסיות שמעניקה לכל בית את הריח הייחודי לו ומפזרת ניחוחות של נוסטלגיה טעימה.

>> למתכון

המבורגר סלמון וקינואה

במקור, מדובר באלתור של קציצות משאריות סלמון וקינואה - איכשהו הן הפכו ללהיט הכי חם בתפריט הביתי. התוספות עליכם.

>> למתכון

פיש אנד צ'יפס אפויים בתנור

טוויסט לטייק אוויי הכי אנגלי שיש. מלבד החלק הבריאותי, יש בונוס נוסף: הבית לא יריח כולו מטיגון ולא ירגיש כמו דוכן אוכל מהיר באמצע הרחוב. והתוצאה? אחרי אפייה קצרה מתקבלת מנה קריספית ונהדרת - שתשאיר ניחוח מדהים אחריה.

>> למתכון