מה אוכלים היום?

לא בשבת: 5 דרכים לאכול דגים באמצע השבוע

נרתעים מהכנת דגים במהלך השבוע? אנחנו מקווים מאוד שלא - והנה 5 דרכים לארוחות משפחתיות מעולות שכולם יאהבו ואפילו ישאירו לכם את האופציה לקנח אותן בכוס קפה טובה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(צילום: rawpixel on Unsplash)

סלמון וברוקולי אפויים ברוטב שום עדין

ככה אנחנו אוהבים את הארוחות שלנו: פשוט מסדרים הכל בתבנית אחת ושולחים לתנור לאפייה קצרצרה. והתוצאה? מנה סופר קלה, סופר בריאה ובעיקר, סופר טעימה של סלמון בשרני וברוקולי פריך עטופים בשום עדין עם טאצ' של לימון.

>> למתכון

שניצל דג אפוי עם ציפוי פריך

מנה מקטגוריית "לגזור ולשמור ולהכין על בסיס שבועי כי זה פשוט מעולה".

>> למתכון

קציצות דגים ברוטב עגבניות ופלפלים

ככל הנראה, זו אחת המנות הכי קלאסיות שמעניקה לכל בית את הריח הייחודי לו ומפזרת ניחוחות של נוסטלגיה טעימה.

>> למתכון

המבורגר סלמון וקינואה

במקור, מדובר באלתור של קציצות משאריות סלמון וקינואה - איכשהו הן הפכו ללהיט הכי חם בתפריט הביתי. התוספות עליכם.

>> למתכון

פיש אנד צ'יפס אפויים בתנור

טוויסט לטייק אוויי הכי אנגלי שיש. מלבד החלק הבריאותי, יש בונוס נוסף: הבית לא יריח כולו מטיגון ולא ירגיש כמו דוכן אוכל מהיר באמצע הרחוב. והתוצאה? אחרי אפייה קצרה מתקבלת מנה קריספית ונהדרת - שתשאיר ניחוח מדהים אחריה.

>> למתכון

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר