מתכון למאפינס מקמח מלא עם שוקולד ואגוזים

תנו להם הרבה כבוד: מאפינס מקמח מלא המאפשרים לנו להנות ממאפה מתקתק ונימוח בפה, מינוס ייסורי המצפון, באדיבות הטבחית המופלאה אושרית אברג'יל (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מאפינס מקמח מלא עם שוקולד ואגוזים (צילום: אושרית אברג'יל)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1.5 כוסות קמח מלא 80%
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קוקוס
  • 4 ביצים
  • 1 כוס ריצ׳
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 100 גרם שוקולד מריר, שבור דק
  • אגוזי לוז קלויים וקצוצים גס, לקישוט

אופן ההכנה:

1. מקציפים את הביצים והסוכר (אפשר עם מטרפה ידנית).

2. מוסיפים קוקוס ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים שמן, מערבבים ואז מוסיפים 1 כוס קמח ואבקת אפיה.

3. שופכים את הריצ׳, מערבבים היטב ומוסיפים עוד 1/2 כוס קמח.

4. מכניסים לעיסה חצי מכמות השוקולד ומערבבים.

5. מניחים בתבנית שקעים (בתוך מנג׳ט).

6. מפזרים מעל שברי אגוזי לוז ושוקולד.

7. אופים בחום של 170 מעלות במשך כ-20 דקות. כדאי לבדוק אחרי 15 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר