1. מחממים גריל חשמלי או פלנצ'ה לחום בינוני-גבוה.
2. בקערה קטנה מערבבים את אבקת הצ'ילי, הכמון, המלח, אבקת השום, אבקת הבצל והפפריקה. מניחים את רצועות הזוקיני וגרגרי החומוס ב-2 קערות נפרדות, מזלפים מעל כל קערה מחצית מכמות השמן ומחצית מתערובת התיבול ומערבבים לציפוי מלא.
3. מניחים את רצועות הזוקיני וגרגרי החומוס על הגריל / פלנצ'ה וצולים במשך כ-10 דקות, עד שהקישואים רכים וגרגרי החומוס נעשים פריכים.
4. במחבת חמה או על להבת גז מחממים את הטורטיות, מניחים אותן על משטח נקי ומרכיבים את הטאקו - קודם רצועות הזוקיני וגרגרי החומוס ואחר כך את התוספות. ניתן להוסיף סלסת עגבניות, אם רוצים. מגישים מיד, חם.