מתכון לעוגיות ביס חמאה ושקדים שנמסות בפה

עוגיות תמיד באות בטוב. עם הקפה בבוקר, כנשנוש של אחה"צ לילדים או להגשה לאורחים שקופצים לבקר בהתראה קצרה. הנה מתכון קליל לעוגיות מופלאות ונימוחות שלא תוכלו להפסיק לאכול (אוכל)

אורטל כהן-חזן | כיכר השבת |
(צילום: מתוך האינסטגרם ortal_cohen_hazan@)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 220 גרם קמח
  • 30 גרם שקדים לבנים טחונים (קמח שקדים)
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 כפות שטוחות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 וחצי כפות אבקת סוכר
  • כפית שטוחה אבקת אפיה
  • 200 גרם חמאה רכה

אופן ההכנה:

1. מניחים את כל החומרים בקערה ולשים היטב עד שמתקבל בצק נעים וגמיש.

2. יוצרים כדורים קטנים בקוטר 4 ס״מ.

3. מניחים בתבנית המרופדת בנייר אפיה ואופים בחום של 160 מעלות, כרבע שעה. העוגיות לא אמורות להשתזף.

4. לאחר שהעוגיות מצטננות, מפדרים באבקת סוכר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר