מה אוכלים היום?

מתכון לקציצות חומוס ממכרות שתכינו שוב ושוב

קראנצ'יות מבחוץ, נימוחות מבפנים, מתובלות היטב והכי חשוב? תוך פחות משעה על שולחנכם. מתכון לקציצות חומוס שיחליפו בקלות כל מוצר סויה קנוי ויארגנו לכם יופי של ארוחה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
קציצות חומוס (צילום: shutterstock)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 400 גרם גרגרי חומוס משימורים, שטופים היטב ומסוננים
  • 1 תפוח אדמה שבושל בסיר מלא מים עד לריכוך, מקולף וחתוך לרבעים
  • 1 ביצה
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית כוסברה טחונה
  • חופן עלי פטרוזיליה טריים, קצוצים
  • 2 שיני שום
  • 2 כפיות מיץ לימון
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 כוס פירורי לחם לציפוי
  • שמן זית לטיגון בגובה 1-2 ס"מ

אופן ההכנה:

1. במעבד מזון, טוחנים את כל המרכיבים - מלבד פירורי הלחם ושמן הזית - במשך 5 שניות, מגרדים את דפנות הקערה וטוחנים שוב עד לקבלת עיסה אחידה.

2. יוצרים קציצות בגודל שווה מהעיסה, מסדרים אותן במגש ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.

3. מחממים בסיר 1-2 ס"מ של שמן זית, ובמקביל מצפים את הקציצות בפירורי הלחם. מטגנים אותן בקבוצות בשמן החם עד להזהבה יפה מכל הצדדים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר