חמים וטעים

מתכון לעוגיות "רעידת אדמה" מהירות שמתפצפצות בפה

שמן של העוגיות הללו מסגיר את המראה שלהן שנוצר לאחר שהן תופחות ונוצרים בהן חריצים במהלך האפייה. יש שמכנים אותן "מושלגות" או "סדוקות" ובכל מקרה, מרקמן רק מבפנים ופריך מבחוץ (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
עוגיות "רעידת אדמה" שמתפצפצות בפה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה80 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס סוכר
  • 1/2 כוס קקאו
  • 2 ביצים
  • 1+1/2 כוסות קמח מנופה
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כוס שמן
  • 100 גרם שוקולד מריר מומס
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1. מערבבים תחילה את הסוכר, הקקאו והשמן יחדיו בקערה. לאחר מכן, מוסיפים את כל שאר החומרים ושוב, מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

2. מניחים את הבלילה במקרר במשך שעה, מוציאים ויוצרים עיגולים קטנים.

3. טובלים את העוגיות באבקת סוכר ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס, במשך 9 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר