מה אוכלים היום?

מתכון לקציצות עוף אפויות בתנור עם טאצ' אסייתי

מורן פינטו עם מתכון שהדבר היחיד שמאתגר בו זה הסבלנות - וגם אותה לא צריך במנות חריגות: מערבבים את המרכיבים, נותנים לעיסה לנוח חצי שעה, יוצרים כדורים ומשגרים לתנור לחצי שעה. הקציצות טעימות במיוחד לצד נודלס ו/או סלט כרוב אסייתי (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
קציצות עוף אפויות עם טאצ' אסייתי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 ק"ג עוף טחון
  • 4 כפות שמן
  • מלח ופלפל שחור
  • 4 ענפי בצל ירוק, קצוצים דק
  • 3 כפות פירורי לחם
  • 5 שיני שום, כתושות
  • צרור כוסברה, קצוצה
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר טרי, מגורד
  • 2 כפות שומשום שחור
  • 2 כפות שומשום לבן

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים ולשים בידיים לקבלת עיסה אחידה. מכסים את הקערה ונותנים לעיסה לנוח במשך 30 דקות.

2. בידיים רטובות, יוצרים עיגולים שווים מהעיסה, מועכים קלות לצורה פחוסה ומסדרים בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות, עד להשחמה יפה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר