1. לשים היטב את כל מרכיבי הקציצות לעיסה אחידה ויוצרים קציצות מאורכות בגדול שווה.
2. מחממים היטב מחבת פסים או פלנצ'ה וצולים כל קציצה במשך 4 דקות מכל צד.
3. במקביל, מבשלים את הבטטות בסיר מלא מים עד לריכוך. מסירים מהאש, מסננים ומועכים לפירה. מתבלים במלח, פלפל שחור ושמן שומשום ומערבבים היטב.
לכל סועד, מניחים בצלחת אישית מפירה הבטטה, נועצים שיפוד ארוך בקציצת עוף אחת ומניחים מעל. יוצקים מעל קצת רוטב טריאקי, מפזרים שומשום שחור ומגישים.
יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות
מה נסגר | 23/10/2019 | 6 |
אורלי חבסוב | 18/10/2019 | 5 |