מה נאכל היום?

מתכון לפסטה עם פרמזן ותרד - מ-5 מרכיבים בלבד

לחוצים לגבי ארוחת הצהריים שטרם הספקתם להכין? ובכן, אם אתם זקוקים למתכון מהיר וקל, לכו על הפסטה הזאת, שמורכבת מ-5 מרכיבים שכנראה יש לכם בבית. זוהי המנה שאנו אוכלים כשאנחנו עסוקים במיוחד ואין לנו זמן או רצון להכין ארוחה גדולה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פסטה עם פרמזן ותרד - מ-5 מרכיבים בלבד (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 230 גרם פטוצ'יני לא מבושל
  • 3 כפות חמאה
  • 2 שיני שום כתושות
  • 5-6 כוסות עלי תרד
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • מלח ופלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. מוסיפים את הפסטה לסיר גדול עם מים מומלחים רותחים ומבשלים עד למצב אל דנטה (מבושלת, אבל עדיין קשה). מסננים את הפסטה ושומרים 1/2 כוס ממי הפסטה. מניחים בצד.

2. ממסים את החמאה בעזרת אותו סיר על אש בינונית. מוסיפים את השום ומטגנים במשך 2-3 דקות. מוסיפים פנימה את הפסטה והתרד. מבשלים עד שעלי התרד קמלים. אם הפסטה מתחילה להתייבש, מוסיפים מעט ממי הפסטה השמורים (בערך 1/3 כוס). מוסיפים 1/4 כוס מגבינת הפרמזן ומערבבים עד לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם.

3. מעבירים את הפסטה לקערה גדולה. מקשטים בגבינת פרמזן נוספת ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר