מה נאכל היום?

מתכון לסלמון אפוי בציפוי קראנצ'י של אגוזי מלך וצנוברים

דג הסלמון ידוע בסגולותיו הבריאותיות - הוא עשיר בחומצות שומן מסוג אומגה 3, מהווה מקור נהדר לחלבונים, עשיר בויטמין B ועוד ועוד, אבל עזבו את זה: הוא טעים וזמין. הנה מתכון לדג אפוי בציפוי פריך שמכינים בצ'יק צ'ק (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סלמון אפוי בציפוי קראנצ'י של אגוזי מלך וצנוברים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 20 אגוזי מלך, קצוצים דק
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס טרי
  • 3 לימונים, חצויים
  • שמן זית
  • 6 נתחים של פילה סלמון
  • 4 כפות צנוברים

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-135 מעלות. בקערה קטנה, מערבבים את אגוזי המלך והצנוברים; מתבלים במלח ופלפל.

2. מניחים את הסלמון על פיסת נייר אפיה וסוחטים מעל את הלימון; מזלפים מעט שמן זית. מפזרים את תערובת האגוזים על הסלמון וסוחטים מעל את שארית הלימון.

3. אופים את הסלמון במשך 25-30 דקות או פחות במידה ומעוניינים במידת עשייה קלה יותר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר