מתכון לקרם שוקולד וחמאת בוטנים לציפוי מגוון עוגות

וב"מגוון עוגות" אנחנו מתכוונים לעוגת שוקולד לחה בעיקר, כי אם כבר שמים את המצפון בצד - אז עד הסוף. תוכלו לצפות עם הקרם המעולה הזה גם קאפקייקס וניל או שוקולד ושלל קינוחים אפויים לבחירתכם או לעשות בעזרתו "סנדוויץ'" של עוגיות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
קרם שוקולד וחמאת בוטנים לציפוי עוגות וקינוחים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 120 גרם חמאה רכה
  • 2 כפות חמאת בוטנים
  • 5 כוסות אבקת סוכר
  • 3 כפות אבקת קקאו
  • 2 כפות קפה נמס מבושל, מקורר
  • 2-3 כפות חלב
  • 1 כוס שוקולד מריר קצוץ, מומס ומקורר

אופן ההכנה:

1. מקציפים יחד את החמאה וחמאת הבוטנים. מוסיפים את אבקת הסוכר, הקפה והחלב וממשיכים להקציף עד לקבלת מרקם סמיך וחלק.

2. תוך כדי הקצפה, מזלפים פנימה את השוקולד המומס. לאחר שכל השוקולד בפנים, מקציפים 1-2 דקות נוספות.

כעת אתם יכולים לצפות עם הקרם כל עוגה שתרצו, למרוח בין שתי עוגיות, לזלף אותו על קאפקייקס וכל קינוח אהוב אחר - השמיים הם הגבול.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר