מה נאכל היום?

מתכון לפסטה מוקרמת פרווה עם תירס ובצל ירוק

המנה הזו שמנתית ומענגת ועם זאת, על בסיס צמחי - דהיינו, פרווה לגמרי. יש בה גרעיני תירס מתוקים ועסיסיים, קשיו שמוסיף עושר, לימון (כמובן) ופפריקה מעושנת שנותנת טעם עמוק. במילים אחרות, אתם הולכים לרצות מנה שניה. ושלישית (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מחסלים את החמץ: פסטה מוקרמת פרווה עם תירס ובצל ירוק (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כפות שמן זית, מחולקות
  • 1/2 כוס בצל קצוץ
  • 3 כוסות גרעיני תירס, מחולקות
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1/2 כוס קשיו גולמי
  • 1/4 כוס מים + יותר - במידת הצורך
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • 1/4 כפית פפריקה מעושנת
  • 1/2 כפית מלח + יותר - לפי הטעם
  • פלפל שחור
  • 340 גרם פסטה לפי בחירה
  • 2 בצלים ירוקים, פרוסים דק
  • 3 כוסות עלי תרד טרי

אופן ההכנה:

1. מחממים כף שמן זית במחבת בינונית על אש בינונית. מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהוא רך, במשך כ-3 דקות. מוסיפים 1/2 כוס מגרעיני התירס ואת שיני השום הכתושות ומבשלים כדקה נוספת. מעבירים לבלנדר עם הקשיו, המים, מיץ הלימון, הפפריקה המעושנת, המלח וקורט פלפל שחור. טוחנים עד לקבלת מרקם שמנתי, מוסיפים עוד מים לפי הצורך ליצירת נוזל שניתן לשפיכה. מניחים בצד.

2. מביאים סיר גדול עם מים מומלחים לרתיחה. מכינים את הפסטה על פי ההוראות שעל האריזה, מבשלים עד למצב אל דנטה. שומרים 1/2 כוס ממי הפסטה החמים ואז מסננים.

3. בינתיים, מנגבים את המחבת ומחממים את כף שמן הזית הנותרת על אש בינונית. מוסיפים את ½2 כוסות התירס הנותרות, את הבצל הירוק, קורט מלח ופלפל שחור; מבשלים, ​​תוך ערבוב מדי פעם, במשך דקה. מוסיפים את התרד, הפסטה החמה, רוטב התירס ו-1/4 כוס ממי הפסטה השמורים, לפי הצורך, ליצירת רוטב קרמי. מתבלים לפי הטעם ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר