מתכון לפאי חמאת בוטנים שמכינים בקלי קלות

כשאנו אומרים שהפאי הזה קל להכנה, אנו באמת מתכוונים לזה. גבינת שמנת, חמאת בוטנים, סוכר וקצפת. אם השילוב הזה גורם לכם להרים גבות, אתם לא לבד. אבל איכשהו, חבורת המרכיבים הללו מתאגדת לשכבה של מלית חמאת בוטנים רכה כמו כרית, קלילה ועשירה להפליא, המונחת מעל בצק פאי פריך (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
טעים באופן מסוכן: פאי חמאת בוטנים שמכינים בקלי קלות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 כוס חמאת בוטנים
  • 1 כוס סוכר
  • 220 גרם שמנת מתוקה, מוקצפת
  • 220 גרם גבינת שמנת
  • בסיס פאי מוכן בקוטר של 25 ס"מ
  • 400 גרם עוגיות אוראו
  • 5 כפות חמאה מומסת

אופן ההכנה:

1. טוחנים את העוגיות במעבד מזון, עד לקבלת פירורים עדינים.

2. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים לאיחוד.

3. מעבירים לבסיס הפאי. מקפיאים תוך כדי ערבוב המלית.

4. מערבבים יחד את כל שאר המרכיבים.

5. שופכים לתוך התבנית ומשטחים את החלק העליון.

6. מקפיאים במשך 3-4 שעות עד להתייצבות. פורסים ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר