1) מנגבים את נתח הסלמון בנייר מגבת, וחותכים אותו לקוביות קטנות ושוות בגודלן.
2) את קוביות הסלמון מעבירים לקערה, לשם מוסיפים את הענבים הפרוסים, את הבצל הירוק, התיבול והשמנים.
3) מערבבים יחד את כל המוצרים.
4) מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשרים במקרר עד ההגשה.
5) הצעת הגשה: מעבירים לרינג, ומפזרים מעל צ'יפס קראנץ' בטעם שאוהבים.
20 | שלום לפני 26 ימים |
19 | BTW 13/07/2020 |
18 | יעלי 09/07/2020 |
17 | אני 06/07/2020 |
14 | תהילה 03/07/2020 |
12 | אילה 03/07/2020 |
נתי 05/07/2020 |
11 | ... 03/07/2020 |
10 | תהילה 02/07/2020 |
5 | דדיה בן זיקרי 01/07/2020 |
4 | איילת 01/07/2020 |
3 | a 01/07/2020 |