• זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1 כוס אורז מוכן
  • גזר קלוף
  • מלפפון
  • שומשום שחור
  • אצות נורי קרועות
  • פרוסות סלמון נא או אפוי
  • לספייסי מיונז:
  • 2 כפות מיונז
  • 2 כפות רוטב צ'ילי
  • 4 טיפות שמן שומשום
  • חצי כפית שבבי צ'ילי גרוס
  • 1 כף רוטב סויה

אופן ההכנה:

אאא

1) מתחילים עם הכנת הספייסי מיונז. מערבבים את כל הרכיבים עד לקבלת רוטב סמיך, ומניחים אותו בצד.

2) את הגזר המקולף, נפרוס בעזרת מקלף ג'ולינים.

3) את המלפפון חוצים, ומרוקנים מגרעינים בעזרת כפית. לאחר מכן, חותכים לחצאי עיגולים.

4) את האצות, קורעים על הסלט; מפזרים שומשום על האורז ואת הדג מוסיפים מלמעלה.

5) סמוך לאכילה, שופכים את הרוטב מלמעלה - ומגישים.

בתיאבון!

לתכניות הקודמות של 'מבשלות בכיכר' >>>