תכנית מספר 4

תכנית בישול: זה מה שתרצו לאכול ביום חם

השבוע, מארחת השפית מורן פינטו את גילי לוינשטיין, בעלת משרד פרסום ודיגיטל. יחד, הן מכינות סלט סושי בצלחת - המתאים במיוחד לימי הקיץ המהבילים בהם אנו נמצאים (אוכל)

זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס אורז מוכן
  • גזר קלוף
  • מלפפון
  • שומשום שחור
  • אצות נורי קרועות
  • פרוסות סלמון נא או אפוי

לספייסי מיונז:

  • 2 כפות מיונז
  • 2 כפות רוטב צ'ילי
  • 4 טיפות שמן שומשום
  • חצי כפית שבבי צ'ילי גרוס
  • 1 כף רוטב סויה

אופן ההכנה:

1) מתחילים עם הכנת הספייסי מיונז. מערבבים את כל הרכיבים עד לקבלת רוטב סמיך, ומניחים אותו בצד.

2) את הגזר המקולף, נפרוס בעזרת מקלף ג'ולינים.

3) את המלפפון חוצים, ומרוקנים מגרעינים בעזרת כפית. לאחר מכן, חותכים לחצאי עיגולים.

4) את האצות, קורעים על הסלט; מפזרים שומשום על האורז ואת הדג מוסיפים מלמעלה.

5) סמוך לאכילה, שופכים את הרוטב מלמעלה - ומגישים.

בתיאבון!

לתכניות הקודמות של 'מבשלות בכיכר' >>>

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

10
שכחתם לכתוב מנה לעצלנים
שיר
9
תודה קבה על התוכנית
נשמח לקינוחים
8
באיזה יום עולה עוד תוכנית?
חני ויסברג
7
מעבר לתפריטים המוצלחים, והמהירים והטעימים מורן היא אישיות מקסימה! תמשיכי כך ובהצלחה.
תודה למורן
6
וואלה גילי מתה עליך!!!
ayala
5
ממש יפה שאתם חושבים על הצופות שלכם. ממש מכובד ויפה
מירית
4
וואי נירא טוב וטעים תוכנית נפלאה
אנונימי
3
יום רביעי
ט
2
אוהבת את התכנית הזאת!!!!!!! מקסימההההההה
ג
1
זה לא עובד
עדה

אולי גם יעניין אותך:

עוד במבשלות בכיכר: