תכנית חדשה

מבשלות בכיכר: מורן פינטו מכינה סלט מקסיקני

תכנית בישול ואירוח חדשה מבית 'כיכר אוכל': השפית מורן פינטו מארחת את אפרת שמעון ומלמדת אותנו להכין סלט מקסיקני - מנה נהדרת לפתיחת הצום (כיכר TV)

((ניהול אולפן: יוחנן בלייך))
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 10 עגבניות שרי
  • 1 פחית שעועית אדומה כהה, מסוננת
  • 1 פחית תירס, מסוננת
  • 1 חבילת טורטיות תירס מיובשות (טאקוס)
  • עלי חסה
לרוטב:
  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות קטשופ
  • 2 כפות שמן
  • 2 שיני שום, כתושות
  • שבבי צ'ילי גרוס
  • 1 כף שטוחה כמון טחון

אופן ההכנה:

1. פורסים את העגבניות לרבעים ומניחים בקערה. מוסיפים פנימה את השעועית והתירס.

2. בכלי נפרד, מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב ושופכים מעל סמוך להגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר