מה נאכל היום?

מבשלות בכיכר: מורן פינטו מכינה כדורי סלמון מעושן במילוי גבינת שמנת

תכנית בישול ואירוח חדשה מבית 'כיכר אוכל': השפית מורן פינטו מארחת את "מלכת השוק", חן קורן - ומלמדת אותנו להכין כדורי סלמון מעושן ממולאים בגבינת שמנת - נשנוש נהדר לנוהגים היתר (כיכר TV)

((ניהול אולפן: יוחנן בלייך))
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 300 גרם סלמון מעושן, פרוס
  • 500 גרם גבינת שמנת 38%
  • 1/2 בצל סגול, קצוץ דק דק
  • מלח ופלפל
  • עירית טריה, קצוצה

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים היטב את הגבינה עם הבצל הקצוץ והתיבול.

2. פורסים ניילון נצמד על משטח העבודה ומניחים מעליו שתי פרוסות דג.

3. מניחים מעל כף גדושה מתערובת הגבינה.

4. מגלגלים לכדור בעזרת הניילון.

5. מקררים במשך 20 דקות ומוציאים את הניילון.

6. מניחים מעל טוסטונים או פטריה טריה, ללא רגל ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר