באנו לשדרג

מתכון לסלט תפוחי אדמה עדכני עם רוטב משודרג

רוטב ראנץ' הוא רוטב אמריקאי המיועד לסלט ומכיל לרוב שמנת חמוצה, רוויון, מלח, שום, בצל, חרדל, עשבי תיבול ומיונז. הפעם, השתמשנו בכמות גדולה יותר של מיונז במקום השמנת החמוצה והרוויון, כדי להפוך אותו לפרווה ולכזה שניתן להגיש לשולחן בסעודות שבת. יצא מופלא (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סלט תפוחי אדמה עדכני עם רוטב משודרג (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 900 גרם תפוחי אדמה בייבי, עם קליפה, שטופים
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • 1 כוס מיונז

אופן ההכנה:

1. בסיר גדול, מכסים את תפוחי האדמה במים ומתבלים בנדיבות במלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהם הופכים לרכים, 10-12 דקות. מסננים ומצננים.

2. בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, מכינים את הרוטב: בקערה גדולה מערבבים יחד את המיונז, החומץ, הפטרוזיליה, השמיר, העירית, הכוסברה, אבקת השום, 1/2 כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל.

3. כשתפוחי האדמה קרירים מספיק לעבודה, חותכים אותם לחצאים (או לרבעים, אם הם גדולים מדי). מעבירים לקערת הרוטב, מוסיפים את הסלרי ומערבבים לאיחוד. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך. מקררים עד להגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר