• זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1 ראש כרובית טרי, מופרד לפרחים
  • 1 כף שום גבישי
  • מלח ופלפל
  • 1/2 לימון
  • 1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 15 עלי בזיליקום קצוצים
  • שמן זית - לטיגון

אופן ההכנה:

אאא

1. במחבת, מחממים מעט שמן זית ומניחים את פרחי הכרובית, לטיגון קל של 3 דקות. מוסיפים את המלח, הפלפל והשום הגבישי מעל ומערבבים יחד. מוסיפים את רוטב הצ'ילי ושוב מערבבים, על מנת שהכרובית תספוג את הטעמים.

2. מוזגים לצלחת 1/2 כוס טחינה גולמית. מפזרים את פרחי הכרובית מעל, מוסיפים מלח, סוחטים את הלימון, מפזרים את עלי הבזיליקום ומגישים חם.