מבשלות בכיכר: מורן פינטו מכינה כרובית בטחינה פשוט מטורפת

אנו בעיצומה של עונת הכרובית הטריה, שנמכרת בכשרות מהודרת - ולא כדאי להחמיץ אותה. אז מורן פינטו מפשילה שרוולים באולפן ומכינה כרובית מטוגנת עסיסית שנטבלת בטחינה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(ניהול אולפן ועריכה: הלל רוזנברג)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ראש כרובית טרי, מופרד לפרחים
  • 1 כף שום גבישי
  • מלח ופלפל
  • 1/2 לימון
  • 1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 15 עלי בזיליקום קצוצים
  • שמן זית - לטיגון

אופן ההכנה:

1. במחבת, מחממים מעט שמן זית ומניחים את פרחי הכרובית, לטיגון קל של 3 דקות. מוסיפים את המלח, הפלפל והשום הגבישי מעל ומערבבים יחד. מוסיפים את רוטב הצ'ילי ושוב מערבבים, על מנת שהכרובית תספוג את הטעמים.

2. מוזגים לצלחת 1/2 כוס טחינה גולמית. מפזרים את פרחי הכרובית מעל, מוסיפים מלח, סוחטים את הלימון, מפזרים את עלי הבזיליקום ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר