מורן פינטו מכינה כרובית בטחינה פשוט מטורפת

אנו בעיצומה של עונת הכרובית הטריה, שנמכרת בכשרות מהודרת - ולא כדאי להחמיץ אותה. אז מורן פינטו מפשילה שרוולים באולפן ומכינה כרובית מטוגנת עסיסית שנטבלת בטחינה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ראש כרובית טרי, מופרד לפרחים
  • 1 כף שום גבישי
  • מלח ופלפל
  • 1/2 לימון
  • 1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 15 עלי בזיליקום קצוצים
  • שמן זית - לטיגון

אופן ההכנה:

1. במחבת, מחממים מעט שמן זית ומניחים את פרחי הכרובית, לטיגון קל של 3 דקות. מוסיפים את המלח, הפלפל והשום הגבישי מעל ומערבבים יחד. מוסיפים את רוטב הצ'ילי ושוב מערבבים, על מנת שהכרובית תספוג את הטעמים.

2. מוזגים לצלחת 1/2 כוס טחינה גולמית. מפזרים את פרחי הכרובית מעל, מוסיפים מלח, סוחטים את הלימון, מפזרים את עלי הבזיליקום ומגישים חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

9
אני ממש אוהבת ונהנת מהתכנית! אבל איזה פינטו היא? כל המתכונים סופר אשכנזים!!
אני
8
תוכנית מהמהמת! למה אין אורחת? .
יעלוש
7
זהירות. קשה למצוא כרובית ללא תולעים.
חיים
נכון!
ע
6
מורן מהממת שכמוך!! תוכנית מדהימה
שירה
5
נראה מדעים כל הכבוד לך תמיד כיף לראות התוכנית הזאת
רחל
4
מורן פנטו התכונים שלך מדהימים,ואת מקסימה
תודה רבה יעל
3
מורן מעולה כמו תמיד
R
2
גם כרוב בכשרות של חסלט וכו' טעון שטיפה יסודית ראו הוראות על האריזה
טעון שטיפה
1
גם כרוב בכשרות של חסלט טעון שטיפה ראו הוראות על האריזה
טעון שטיפה

עוד במבשלות בכיכר: