אפס טעויות: מורן פינטו מכינה קציצות עוף טעימות ברמות

"תכפילו כמויות" - זו ההמלצה של מורן פינטו כשמדובר בקציצות העוף העסיסיות הללו, שהן פשוט חגיגה של טעמים. ושימו לב: ניתן להכין אותן בשלמותן, לטגן / לאפות ואז להקפיא עד למועד האכילה, לחמם וליהנות (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
קציצות עוף טעימות ברמות (צילום: דודי פלוג)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם עוף טחון
  • 4 ענפי בצל ירוק, קצוץ דק
  • 1/2 צרור כוסברה, קצוצה דק
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל
  • 1/2 כוס שומשום - לציפוי
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

1. בקערה בינונית מערבבים היטב את כל המרכיבים, מלבד השומשום. מכסים ומשרים במקרר כ-15 דקות.

2. מחממים שמן במחבת. מגלגלים קציצות ומצפים בשומשום. מטגנים בשמן חם חצי עמוק, עד להזהבה. מגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר