מורן פינטו מכינה קציצות עוף טעימות ברמות

"תכפילו כמויות" - זו ההמלצה של מורן פינטו כשמדובר בקציצות העוף העסיסיות הללו, שהן פשוט חגיגה של טעמים. ושימו לב: ניתן להכין אותן בשלמותן, לטגן / לאפות ואז להקפיא עד למועד האכילה, לחמם וליהנות (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם עוף טחון
  • 4 ענפי בצל ירוק, קצוץ דק
  • 1/2 צרור כוסברה, קצוצה דק
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל
  • 1/2 כוס שומשום - לציפוי
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

1. בקערה בינונית מערבבים היטב את כל המרכיבים, מלבד השומשום. מכסים ומשרים במקרר כ-15 דקות.

2. מחממים שמן במחבת. מגלגלים קציצות ומצפים בשומשום. מטגנים בשמן חם חצי עמוק, עד להזהבה. מגישים חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

10
גם הפאה מגניבה וצנועית, כל הכבוד ככה יבוא משיח
מגניב
9
הכנתי ויצא פצצה תודה
אפי
8
תקשיבו, שפית מתוקה ממששש.. וכך גם המתכון. אבל איפה העורכים?? אתם חייבים לקצר את כל החלק של הטיגון.. סורי על ההערה אני לא אוהבת להעביר ביקורת אבל שימו כמה שניות של הטיגון בצד אחד את החלק שהיא הופכת וזהו עד שהם מוכנות... זה די משעמם להסתכל על קציצות מטגנות בשמן- גם בבית באמיתי אנחנו בינתיים עושים משהו
אנייי
חחח נכון יכל להיות חצי מהזמן
נונה
7
יכול להיות שהקציצות טעימות אבל הן לא מושכות את העין וכידוע מי שאוכל ראשון אלו העניים והאף
רמי
6
תודה למגיבה מס 2 . אכן אין כמו מתכונים דל סבתות מפעם .עים כל הלב והאהבה ,
טלי
5
איזה כיף לראות אותך , את השפית היחידה שאומרת בדיוק אך להכין כל דבר.
לאה
4
ככה לא מכינים קציצות עוף..מה שעשית זה קציצות טפלות בלי טעם ובלי לבשל באהבה
ללא שם
3
פחות קציצות במחבת יזרזו את הטיגון. יישר כח
ללא שם
2
אהבתי את תגובה מס 2
טל
1
במתכון הזה הקציצות יתפרקו..לדעתי מתכון לקציצות עוף לא נכון....קציצות עוף צריכות על חצי קילו ביצה תפוח אדמה בינוני מבושל לגמרי שמועכים לפירה ומוסיפים לבשר עוף...2 כפות מלאות פירורי לחם או קמח מצות שום שני שינים קצוצות דק דק...כוסברה קצוץ...מלח פלפל שחור וללוש טוב טוב לפרק את החלבונים שבבשר עוף...ואמא
ללא שם

עוד במבשלות בכיכר: